Serviciu de limbi străine

“Suntem pasionați de limba engleză și apreciem foarte mult efortul depus de profesoara, care ne predă cursul …  “ – a spus dna Veronica Moraru. Ea frecventează acest curs împreună cu fiica sa, Evelina.

La lecția din 21 mai, participanții au învățat multe despre diverse țări și popoare. Materialele informative și didactice, folosite la cursul de astăzi, i-au ajutat  să progreseze și să cunoască în detalii țările în care se vorbește limba engleză. Cultura  spațiului anglofon și cunoașterea limbii engleze sunt necesare pentru implicare în anumite domenii, obținerea unor profesii sau desfășurarea diverselor ocupații. Rezultatul acestei necesități este că peste un miliard de oameni din întreaga lume vorbesc engleza cel puțin la un nivel de bază. Engleza este de asemenea una din cele șase limbi oficiale ale Naţiunilor Unite.

Cursul de limbă germană a fost dedicat sportului. Dna Aurelia, profesoara de curs, a pus la dispoziția participanților un vast program ce conține vocabular  tematic: sala de sport, fitness, biciclete, teren de fotbal, volei etc. Cursanții au privit un film despre împrejurările frumoase ale lacului Wolzid, cu multiple informații despre sporturile nautice: canotaj, sailing sau surfing, cât și despre destinațiile atractive pentru excursii. Tema lecției viitoare  va fi despre ocupațiile în timpul liber.

Amintim, că aceste cursuri de l. engleză (11.00) și l. germană(12.30) se desfășoară duminica, gratuit și sunt apreciate de cei care le frecventează.