Cărți pentru femei

Femeie, trezeşte-te la viaţa o dată cu natura, fii o rază de soare, un fluture zglobiu şi aşează-te pe
prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, femeie!

Cu ocazia care este sărbătorită în fiecare an pe data de 8 martie, vă recomand spre lectură, dragi femei, câteva cărți de dezvoltare personală și motivaționale care inspiră și ajută persoanele care au nevoie de sfaturi utile. Într-o lume unde informațiile se găsesc la tot pasul, puterea exemplului este cea mai importantă și de aceea răspunsurile trebuie căutate în cât mai multe surse pentru a analiza care sunt cele necesare și corecte pentru o schimbare majoră, de impact. Sunt cărți scrise de femei și cărți despre femei care surprind viața printr-un caleidoscop de experiențe. 8 cărți care descriu memorii remarcabile, ficțiune, thrillere psihologice și cu cel mai fin umor. Lectură frumoasă vă doresc!

  1. Cartea sănătății femeii. Ghid complet pentru femeile de toate vârstele de Marilyn GLENVILLE

Cartea sănătăţii femeii conţine o multitudine de informaţii, pentru a vă ajuta să cunoaşteţi bine opţiunile pe care le aveţi în ceea ce priveşte funcţionarea corpului dumneavoastră şi modul în care vă puteţi menţine cel mai bine sănătatea.

2. Cartea despre femei, de OSHO

 În Cartea despre femei, Osho, prin spiritul său mereu treaz, oglindește cu fidelitate Universul feminin și reușește să surprindă atât ceea ce poate înălța o femeie, cât și ceea ce o poate doborî. Toate aspectele vieții unei femei ne sunt etalate și revelate clar: conștiința de sine, interacțiunea cu propriul sex sau cu sexul opus, satisfacția sexuală, legământul căsătoriei, spiritul matern, misterul propriului trup, puterea creatoare interioară, subtila psihologie feminină, transcendența minții, starea meditativă, expansiunea prin iubire.

3. Arta feminității de Theona BALAN

4. Cartea femeilor care merită mai mult de SHEFALI.

Feminitatea este o arta pe care fiecare femeie o poate stăpâni și folosi pentru a străluci atât în mediul profesional, cât și in relația de cuplu. De aceea, Theona Balan pledează pentru o reîntoarcere la feminitate, la armonie si echilibru. Drumul spre propria esență feminina începe cu o acceptare totală a sinelui si cu renunțarea la regretele care te țin blocată în trecut. Astfel arta feminității este, de fapt, arta autocunoașterii și a iertării, iar, dacă reușești sa o stăpânești, vei putea în sfârșit deveni acea femeie împlinită pe care astăzi doar o întrevezi in oglinda! 

5. Iubesc să fiu femeie. Ghidul femeii de nota 10 de Hedi HOKA

Descoperă știința fericirii! Psihologa Hedi Hoka a întocmit un ghid complet al femeii împlinite, indiferent de vârstă, de situația familială, de carieră sau de valoarea genții pe care o poartă. Cartea cuprinde o serie de sfaturi practice și informații inedite, prezentate cu umor și poftă de viață. 

6. Secretul femeilor fericite de Yvon DALLAIRE  

La Roma, te porți ca romanii ne învaţă un vechi proverb. Aşadar, dacă vreți să fiţi fericită în cuplu, nu trebuie să acționați ca un bărbat, ci să învățați cum să-i vorbiți pe limba lui.

7. Ghidul femeii ocupate de Mary HARTLEY

În Ghidul femeii ocupate, Mary Hartley analizează cauzele şi impactul neutilizării eficiente a timpului. Ea le arată femeilor cum să-şi economisească fiecare minut disponibil şi cum să facă faţă presiunilor şi cerinţelor vieţii agitate.

8. Femei care iubesc prea mult. De ce ne îndrăgostim mereu de bărbați nepotriviți de Robin NORWOOD

Psihoterapeut cu experiență, autoarea vă arată cât de nocivă este această dependență relațională și afectivă, propunându-vă un program de recuperare în zece pași ce vă va vindeca de boala iubirii excesive. Învățați cum să nu mai iubiți prea mult și veți deveni o femeie sănătoasă, încrezătoare în sine și fericită.

Realizat: Lilia CANȚÎR, șef-serviciu

Publicitate